TV Keszthely

2021 március 01

Cikk és videó a falunkról a TV Keszthelyioldalán... A cikk ide kattintva olvasható ! A videó – riport a polgármesterrel a jobb oldalon :

.

Zaol.hu

2019 november 05

Vindornyalak nagy nyárfája 14-ik lett az országos versenyen - teljes cikk : a zaol.hu oldalán

.
Év Fája 2019 országos verseny

Zaol.hu

2019 augusztus 01

Vindornyalak mesés völgye, hegyi házai vendégekre várnak - teljes cikk : a zaol.hu oldalán

.
A Zaol.hu oldalàn

Zaol.hu

2018 február 28

A Zaol honlapján megtalálható összes Vindornyalakkal kapcsolatos cikk : keresett kifejezés Vindornyalak

Napló

2016 december 19

2016 december 19

Zaol.hu

2013 szeptember 13

A birtok lett a fékező - Sámuel József írása Horváth Tihamérről

Vallom: ez a fajta lét egyfajta életérzés - összegzett a tájra emelve tekintetét Horváth Tihamér. Csend van, a külvilág zaja nem jut el a vindornyalaki hegyre, a birtokomra, a stressz itt ismeretlen fogalom. – Vindornyalakon utat aszfaltoztunk, a polgármester pedig azt mondta: vegyél itt egy darab szőlőt, gyümölcsöst, akkor kötődsz majd ide, s megcsinálod a hegyi utakat – idézte a kezdetet. – Elindultunk, de az első birtokra azt mondtam: nem igazán akarok ilyet. Aztán felhozott a hegyre, ide, ahol most a harangláb áll. Kiálltam a peremre, körülnéztem, s egyszerűen kiment belőlem a napi munka feszültsége. Hamarosan megvásároltam a birtokot, amit egyre jobban megszerettem, s elkezdtem hosszú távon tervezni. Aztán ahogy az anyagiak engedték, folyamatosan vásároltam újabb területeket, s – a magyar hagyományokat tartva – gazdálkodni kezdtem.

Forrás és teljes szöveg olvasása : a zaol.hu oldalán.

A kehidakustányi gyógyfürdő vezetője

Youtube / NLC Tanácsadói Csoport Kft

2010 november 30

Újra kell értelmezni a magyar életmódot, a magyar életformát, amelynek meg kell teremteni a feltételeit - közölte a vidékfejlesztési miniszter a zalai Vindornyalakon, Horváth Tihamér érték- és hagyományőrző falusi turisztikai projektjének avatása alkalmából. A fejlesztés az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alapból 48 millió Ft vissza nem térítendő támogatást kapott. Az NLC Tanácsadói Csoport Kft. pályázati szakértőként vett részt a megvalósításban.

1. rész (ami másodiknak van írva) :

2. rész :

Napló

1963 szeptember 8

1963 szeptember 8
Gyengénlátóknak
Kontraszt
Betű nagyítás
Betű kicsinyítés